Apsivogęs tauragiškis policijai įkliuvo dėl KET pažeidimo

Pirmadienį patruliuojantys pareigūnai Tauragėje, Dariaus ir Girėno gatvėje, netoli ten esančio prekybos centro pastebėjo ir sustabdė vyrą, perėjusį važiuojamąją kelio dalį ne per perėją, kai matomumo zonoje buvo pėsčiųjų perėja, prašė Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

 Apsivogęs tauragiškis policijai įkliuvo dėl KET pažeidimo.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Apsivogęs tauragiškis policijai įkliuvo dėl KET pažeidimo.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2018, 2:27 PM, atnaujinta Mar 27, 2018, 2:38 PM

Dėl šio kelių eismo taisyklių pažeidimo vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas ir paskirta bauda. 

Surašant minėtą administracinio nusižengimo protokolą ir atlikus asmens patikrinimą policijos duomenų registruose, nustatyta, kad vyras jau ne kartą baustas už vagystes ir įvairius kitus administracinius nusižengimus, todėl pareigūnai apieškojo vyrą ir jo rankinėje rado alkoholinio gėrimo – viskio butelį, kurio įsigijimo kvito vyras neturėjo ir kitaip įsigijimo patvirtinti negalėjo. 

Kadangi vyras teigė alkoholinį gėrimą įsigijęs prekybos centre, esančiame Tauragėje, Prezidento gatvėje, pareigūnai nuvyko į šį prekybos centrą ir apsaugos darbuotojų pagalba nustatė, kad vyras jame nesilankė ir alkoholio nepirko.

Galiausiai pažeidėjui prabilo „sąžinės balsas“ ir jis pats prisipažino, kad alkoholio butelį tądien pasisavino iš  prekybos centro, esančio Dariaus ir Girėno gatvėje, Tauragėje. 

Nieko nelaukę pareigūnai nuvyko ir į šį prekybos centrą bei apie vagystę informavo atsakingus darbuotojus, kurie šio teisės pažeidimo dar nebuvo pastebėję.

Peržiūrėjus šio prekybos centro vaizdo kamerų įrašus, nustatyta, kad pareigūnų rastas pavogtas alkoholinio gėrimo butelis buvo jau ne pirmas šio vagies laimikis tą dieną šiame prekybos centre. 

Už įvykdytą vagystę vyrui gresia bauda nuo devyniasdešimt iki trijų šimtų eurų. 

Policija ragina gyventojus nelikti abejingiems daromiems teisės pažeidimams ir apie jiems žinomas ar pastebėtas panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas pranešti Bendruoju pagalbos telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.