Sulaikytas Klaipėdoje senjorių rankines grobęs nepilnametis

Senyvo amžiaus klaipėdietes užpuldinėjęs ilgapirštis balandžio 10 d. sulaikytas Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnų.

Sulaikytas Klaipėdoje senjorių rankines grobęs nepilnametis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Sulaikytas Klaipėdoje senjorių rankines grobęs nepilnametis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2018, 3:06 PM, atnaujinta Apr 12, 2018, 3:09 PM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities pranešime, kovo 29 d. į pareigūnus kreipėsi 81 metų senjorė, pranešdama, kad dienos metu, apie 15 val. 30 min. Kretingos g., Klaipėdoje pribėgęs nepažįstamas vaikinas pagriebė jos rankinę ir paspruko, moteris prarado 110 eurų ir atsiskaitymo už komunalines paslaugas knygeles.

Vos po kelių dienų, balandžio 6 d., Poilsio g. panašiai nukentėjo ir kita senyvo amžiaus klaipėdietė – 72 metų moteriai pro šalį bėgdamas nepažįstamasis taip pat iš rankų pagrobė rankinę su 50 eurų, dokumentais bei telefonu „Sony Xperia“, šįkart moteris patyrė 400 eurų nuostolį.

Pareigūnai sulaikė šiomis vagystėmis įtariamą 2002 metų gimusį, lig šiol pareigūnams nežinomą jaunuolį, rasti ir kai kurie senjorėms priklausantys daiktai, tarp jų ir telefonas „Sony Xperia“, kurį pareigūnai gražins savininkei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.