Klaipėdoje vagis vėl apsimetė pareigūnu, siūlė vaikams sėsti į jo mašiną

Antradienį Klaipėdoje vagis, prisistatęs policijos pareigūnu, iš trijų vaikų išviliojo mobiliuosius telefonus. Įtariamasis mažamečius kvietė ir į savo automobilį.

Klaipėdoje vagis vėl apsimetė pareigūnu, siūlė vaikams sėsti į jo mašiną.<br>Policijos nuotr.
Klaipėdoje vagis vėl apsimetė pareigūnu, siūlė vaikams sėsti į jo mašiną.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2018, 2:18 PM, atnaujinta May 15, 2018, 2:19 PM

Kaip praneša Klaipėdos apskrities VPK, vos prieš savaitę buvo skelbiama, jog Klaipėdos miesto policijos pareigūnai sulaikė policininku apsimetusį ir telefonus iš nepilnamečių atėmusį vyrą, o vakar, gegužės 14 d., sulaukta dar trijų pareiškimų apie tokius pat nusikaltimus.

Pranešta, jog Debreceno g. ir Taikos pr., Klaipėdoje, pareigūnu prisistatęs 1982 m. gimęs vyras apgaule išviliojo iš nepilnamečių vaikų (du vaikai gimę 2009 ir vienas 2010 m.) tris mobiliuosius telefonus bei keletą eurų, negana to, anot pareiškėjų, vaikai buvo kviečiami ir sėsti į nepažįstamojo automobilį.

Šiandien Klaipėdos miesto policijos pareigūnai sulaikė apsimetėlį, jau žinoma ir kuriuose lombarduose priduoti vaikų telefonai – netrukus jie bus paimti ir grąžinti teisėtiems savininkams.

Pareigūnai prašo tėvų dar kartą priminti savo vaikams, jog nei policijos pareigūnai nei kitų įstaigų atstovai niekuomet neprašo vaikų ar suaugusiųjų duoti savo telefonų ar grynųjų pinigų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.