Pabėgti užpuolikams nepavyko – vos po 20 minučių buvo sulaikyti

Šiąnakt, liepos 11 d., apie 3 val. 15 min. Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate (toliau – Kauno apskr. VPK) gautas pranešimas, kad Kaune, Laisvės alėjoje, trys nepažįstami asmenys, priėję prie 23 metų vyro, pradėjo konfliktuoti, jį įžeidinėti, sudavė į galvą ir kitas kūno vietas. Po įvykusio konflikto su nepažįstamaisiais vyras taip pat pasigedo piniginės su joje buvusiais dokumentais ir pinigais.

Užpuolikams toli pabėgti nepavyko<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Užpuolikams toli pabėgti nepavyko<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2018, 10:36 AM

Kaip praneša Kauno apskr. VPK, pabėgti vyrams nepavyko – praėjus vos 20 minučių jau buvo sulaikyti trys įtariamieji. Apie 3 val. 35 min. Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės pareigūnai Šv. Gertrūdos ir Savanorių pr. sankirtoje pastebėjo tris jaunuolius, kurie atitiko išvardintus užpuolikų požymius. Sulaikyti ir į komisariatą pristatyti trys vyrai. Visi jie buvo neblaivūs: vyrui (gimusiam 1994 m.) nustatytas 0,66 prom. girtumas, kitam jaunuoliui (gimusiam 1995 m.) nustatytas 2,10 prom. girtumas, o trečiajam (gimusiam 1996 m.) – 1,60 prom. girtumas.

Dėl šio įvykio Kauno apskr. VPK Kauno miesto Centro policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str., dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorai.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.