Klaipėdoje per eismo įvykį sulaikyti du neblaivūs vairuotojai

 Klaipėdoje, Minijos gatvėje, sekmadienio naktį sulaikyti ir į areštinę uždaryti du girti vairuotojai. Vienas jų per eismo įvykį apgadino lengvąjį automobilį, o kitas bandė iš eismo įvykio vietos nuvaryti draugo automobilį.

A.Vaitkevičiaus nuotr.
A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 15, 2018, 11:50 AM

Sekmadienio naktį, apie 0.10 val., Minijos gatvėje grupė asmenų konfliktavo dėl eismo įvykio. BMW vairuotojas nurodė, kad "VW Passat", važiuodamas Minijos gatvės ir Statybininkų prospekto sankryžoje, atsitrenkė į jo automobilio galą ir jį sugadino. Automobiliams sustojus Minijos gatvės namo kieme, pastebėta, kad "VW Passat" vairavęs vyras yra neblaivus. Bandant jį sulaikyti tarp "VW Passat" vairuotojo, gimusio 1971 m. (nustatytas 2,14 prom. neblaivumas), ir 27-erių BMW vairuotojo kilo konfliktas, vyrai apsistumdė.

Neblaivusis "VW Passat" vairuotojas nušalintas nuo transporto priemonės vairavimo ir pristatytas į ligoninę kraujo tyrimams atlikti. Po tyrimų jis atvežtas į Klaipėdos miesto policijos komisariatą ir uždarytas į areštinę.

Netrukus toje pačioje gatvėse sulaikytas ir dar vienas girtas vairuotojas. 44-erių vyras, kuriam nustatytas 3,04 prom. neblaivumas, įsėdęs į ankstesniame įvykyje paminėtą automobilį "VW Passat", nuvažiavo iš Minijos gatvės namo kiemo už pastato.

Pasak Klaipėdos apskrities policijos pranešimo, vyras pristatytas į ligoninę kraujo tyrimams atlikti, vėliau irgi uždarytas į areštinę.

Valentina Gudienė

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.