Kaune vokiečius apvogusį vyrą per 10 minučių sulaikė Žakas

Ankstyvą penktadienio rytą, apie 6 val. 27 min., per miesto vaizdo stebėjimo kameras Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pastebėjo, kaip T. Masiulio g., netoli Kauno marių, su dviračiu atvažiavęs asmuo nuo greta stovinčio automobilio, ant kurio buvo pritvirtinti dviračiai, kažką nuėmęs iškart pasišalino.

 Kaune vokiečius apvogusį vyrą per 10 minučių sulaikė Žakas.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
 Kaune vokiečius apvogusį vyrą per 10 minučių sulaikė Žakas.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2018, 3:35 PM, atnaujinta Jul 20, 2018, 3:39 PM

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, pareigūnai nedelsiant reagavo ir nuvyko nurodytu adresu. Prie bandžiusio pabėgti asmens paieškos prisidėjo ir Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės kinologas Ramūnas Baltaplūkis su tarnybiniu šunimi Žaku.

Netoli miško palikęs dviratį vyras dar bandė bėgti, tačiau kinologo ir tarnybinio šuns, vokiečio aviganio Žako, dėka vos po 10 minučių, apie 6 val. 40 min., vyras (gim. 1980 m.) jau buvo sulaikytas. Jam už smulkią vagystę gresia bauda iki trijų šimtų eurų.

Vėliau paaiškėjo, jog automobilio, ant kurio buvo prikabinti dviračiai, savininkas yra Vokietijos pilietis (gim. 1981 m.), kuris net nebuvo spėjęs pastebėti, jog vienas iš pritvirtintų dviračių liko be sėdynės. Apie vagystę vokietį informavo patys pareigūnai, kuomet sulaikė bėglį.

Į Kauną atvykusiam užsieniečiui iškart grąžinta ir pavogta dviračio sėdynė. Svečias iš svetimos šalies buvo dėkingas policijos pareigūnams, o ypač keturkojui kolegai Žakui už tokį operatyvų darbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.