Girtas keisto agregato vairuotojas Kelmėje bandė papirkti policininkus

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelmės rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl policijos pareigūnų papirkimo už neveikimą.

 Girtas keisto agregato vairuotojas Kelmėje bandė papirkti policininkus.<br> Telšių apskrities VPK nuotr.
 Girtas keisto agregato vairuotojas Kelmėje bandė papirkti policininkus.<br> Telšių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2018, 3:02 PM, atnaujinta Sep 25, 2018, 3:05 PM

Kaip praneša Telšių apskrities VPK, pirmadienį apie 13 val. 06 min. Kelmėje, Vytauto Didžiojo g., Veiklos skyriaus pareigūnai patruliuodami mieste, sustabdė šarnyrinį savivartį „Ausa D600“, vairuojamą vyro (gim. 1954 m.).

Alkotesteriu patikrinus blaivumą, paaiškėjo, kad vyriškis prie vairo sėdo būdamas neblaivus – jam nustatytas 1,22 promilės girtumas.

Tokie veiksmai užtraukia administracinę atsakomybę. Tačiau vairuotojas, siekdamas jos išvengti, t. y. norėdamas, kad jam nebūtų surašytas administracinės teisės pažeidimo protokolas, Telšių apskrities VPK Kelmės r. PK Veiklos skyriaus vyresniajam tyrėjui į galinę tarnybinių kelnių kišenę įkišo 50 eurų kupiūrą.

Asmeniui buvo surašytas administracinės teisės pažeidimo protokolas už vairavimą neblaiviam, esant lengvam girtumo laipsniui. Už tokį pažeidimą numatyta bauda nuo 300 eurų iki 450 eurų, o taip pat teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo vienerių metų iki vienerių metų ir šešių mėnesių.

Tačiau vyras neišvengs ir baudžiamosios atsakomybės už bandymą papirkti policijos pareigūnus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.