Vogtą autobusiuką vairavęs lietuvis bandė partrenkti Lenkijos pasienietį, pareigūnas šaudė

Lenkijos ir Vokietijos pasienyje vogtą autobusiką vairavusį lietuvį Lenkijos pasieniečiai buvo priversti stabdyti šūviais. Per incidentą niekas nenukentėjo. Sulaikyto automobilio vertė siekia 39 750 eurų.

 Vokietijoje vogtą autobusiuką vairavęs lietuvis bandė partrenkti Lenkijos pasienietį, pareigūnas atidengė ugnį.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
 Vokietijoje vogtą autobusiuką vairavęs lietuvis bandė partrenkti Lenkijos pasienietį, pareigūnas atidengė ugnį.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2018, 3:02 PM, atnaujinta Sep 29, 2018, 3:15 PM

Kaip pranešė patys Lenkijos pasieniečiai, incidentas įvyko antradienį Lenkijos ir Vokietijos pasienyje. Pareigūnai patikrinimui stabdė mikroautobusą „Volkswagen Transporter“ su vokiškais valstybiniais numeriais.

Tačiau autobusiuko vairuotojas nepakluso reikalavimui sustoti ir bandė sprukti. Tik labai intensyvus eismas bėglį privertė mažinti greitį ir beveik sustoti.

Bėglį persekiojusiems pasieniečiams iššokus iš savo mašinos ir prisiartinus prie mikroautobusiuko, šio vairuotojas vairą pasuko į pareigūną ir bandė jį partrenkti. Pareigūnas iš tarnybinio ginklo atidengė ugnį. Teigiama, kad pasienietis šaudė į padangas.

Iššokęs iš automobilio vairuotojas dar bandė sprukti pėsčiomis, tačiau buvo greitai sučiuptas. Paaiškėjo, kad tai yra 39 metų lietuvis.

Per incidentą niekas nenukentėjo. Sulaikytas lietuvis ir vogtas autobusiukas perduoti vietos policijos pareigūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.