Vilniuje išvilioti per 4 tūkst. eurų: moteris žadėjo išpranašauti ateitį

Vilniaus pareigūnai sulaikė trisdešimt dvejų metų romų tautybės Svetlaną Mikhaylovą, įtariamą sukčiavimu (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182 str. 1 d.).

Moteris žadėjo išpranašauti ateitį.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Moteris žadėjo išpranašauti ateitį.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2018, 2:57 PM

Kaip informuoja Vilniaus apskrities VPK, nuo birželio 29 d. iki liepos 4 d. ši Rusijos Federacijos pilietė (gimusi 1986 m.), turintį leidimą nuolat gyventi Lietuvoje, pažadėjusi nukentėjusiajai ją išburti ir už tai paprašiusi atlygio, apgaule išviliojo 4 tūkst. 630 eurų.

Kratos metu įtariamosios bute rasta daug įvairių auksinių dirbinių, kai kurie jų – su brangakmeniais, pavieniai dirbiniai su lipdukais ir kainomis, įtariama, kad buvo įgyti nusikalstamu būdu.

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato tyrėjai turi pagrindo manyti, kad ši įtariamoji yra padariusi ir daugiau panašaus pobūdžio ar kitokių nusikaltimų, todėl asmenų, nukentėjusių nuo šios moters ar turinčių kitokios informacijos apie jos nusikalstamą veiklą, prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus vyresniąją tyrėją Nijolę Butrimovič, tel. nr. (8 5) 219 8987, el. paštu nijole.butrimovic@policija.lt arba paskambinti bendruoju pagalbos tel. 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.