Kaune sustabdytas Vokietijoje ieškomas automobilis, pas vairuotoją rasta narkotikų

Pirmadienio popietę Kaune patikrinimui buvo sustabdytas automobilis. Kaip paaiškėjo, mašina ieškoma Vokietijoje, o jos vairuotojas galimai  turėjo narkotinių medžiagų.

Automobilis buvo ieškomas Vokietijoje, o pas jo vairuotoją buvo rasta galimai narkotinių medžiagų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Automobilis buvo ieškomas Vokietijoje, o pas jo vairuotoją buvo rasta galimai narkotinių medžiagų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2018, 9:45 AM, atnaujinta Oct 9, 2018, 10:55 AM

Kaip informuoja Policijos departamentas, pirmadienį apie 15 val. 50 min. Kaune, Brastos g., sustabdytas patikrinti automobilis „Mercedes Benz GLE 350“, (Vokietijos reg.), vairuojamas vyro (gim. 1969 m.).

Apžiūros metu vairuotojo drabužiuose rastas polietileninis maišelis su baltos spalvos milteliais (įtariama, jog tai – narkotinė medžiaga kokainas).

Taip pat nustatyta, kad automobilio valstybiniai numeriai ieškomi Vokietijoje.

Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Automobilis sulaikytas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 189 str. 2 d. (Nusikalstamu būdu gauto turto įgijimas arba realizavimas) ir 259 str. 1 d. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.