Vilniaus policija pasigyrė, kad sučiupo 3 girtuoklėlius, iš baro išsinešusius stiklines su gėrimais

Vilniaus policijos pareigūnai kartu su Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamento pareigūnais trečiadienį tikrino viešojo maitinimo įstaigas, bandydami išaiškinti teisės pažeidimus, susijusius su nelegalia prekyba akcizais apmokestinamomis prekėmis ir patikrinti ūkio subjektus vykdančius prekyba alkoholiniais gėrimais.

 Vilniaus policija pasigyrė, kad sučiupo 3 girtuoklėlius, naktį iš baro išsinešusius stiklines su gėrimais.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Vilniaus policija pasigyrė, kad sučiupo 3 girtuoklėlius, naktį iš baro išsinešusius stiklines su gėrimais.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2018, 9:14 AM, atnaujinta Oct 12, 2018, 9:21 AM

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, patikrinimo metu nustatyti 3 administraciniai nusižengimai viename Savanorių pr. esančių barų – apie 22 val. trys piliečiai įsigijo alkoholinius gėrimus, išpilstytus į vartoti vietoje pritaikytą tarą ir kuriuos vartoti leidžiama išskirtinai tik viešojo maitinimo vietoje, ir išsinešė iš viešojo maitinimo vietos.

Minėtiems asmenims surašyti administracinio nusižengimo protokolai už viešojo maitinimo vietose įsigytų alkoholinių gėrimų išnešimą iš viešojo maitinimo vietų Alkoholio kontrolės įstatyme draudžiamu laiku ir paskirtos 7 eurų baudos.

Per 9 š. m. mėnesius Policijos registruojamų įvykių registre užfiksuotas 31 pranešimas dėl viešosios tvarkos ir kitų teisės pažeidimų šiame bare ir jo prieigose, iš jų 5 – iš gyventojų, kad bare ir jo prieigose garsiai triukšmaujama, trukdoma ilsėtis.

Siekdami formuoti saugią aplinką ir užkirsti kelią teisės pažeidimams ir nusikalstamoms veikoms, Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai kreipėsi į Vilniaus miesto savivaldybę dėl licencijos prekiauti alkoholiu apribojimo ar panaikinimo šiame bare.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.