Jonavoje pareigūnai automobilyje rado du miegančius vyrus ir pavogtus daiktus

Jonavoje pareigūnai antradienio rytą automobilyje su išdaužtais langais rado du miegančius vyrus. Kaip paaiškėjo, automobilio bagažinėje gulėjo pavogti daiktai.

Automobilyje budo du miegantys vyrai ir pavogti daiktai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Automobilyje budo du miegantys vyrai ir pavogti daiktai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-15 14:23

Kaip informuoja Kauno apskrities VPK, antradienį, lapkričio 13 d., apie 9 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskrities VPK) pareigūnai sulaukė pranešimo apie Jonavoje, Sodų g., esantį automobilį su išdaužtu langu ir jame miegančiais dviem vyrais.

Reaguodami į pranešimą, Kauno apskrities VPK Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai, tikrindami gautą informaciją, rado ne tik du miegančius jonaviškius (gim. 1987 m. ir 1999 m.), bet ir galimai vogtus daiktus. Automobilio bagažinėje rasti du televizoriai su pulteliais, kompiuterinių žaidimų konsolė, žaidimų konsolės pultelis ir atsuktuvų rinkinys.

Tiek asmenys, tiek rasti daiktai keliavo į komisariatą. Aiškinantis įvykio aplinkybes, nustatyta, kad Jonavoje, Kauno g., buvo įvykdyta vagystė. Pasirodo, jog iš buto dingo ne tik atsuktuvų rinkinys, bet ir du televizoriai su pulteliais, kompiuterinių žaidimų konsolė ir jos pultelis.

Vagystę namuose pastebėjusi moteris į policijos pareigūnus kreipėsi tą pačią dieną vakare, apie 19 val. Pilietiškų gyventojų dėka, butą apiplėšę asmenys buvo sulaikyti anksčiau, nei šeimininkė pastebėjo apie įvykdytą nusikalstamą veiką, o visi rasti daiktai keliaus teisėtai jų savininkei.

Kauno apskrities VPK Jonavos r. PK pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Įtariamiesiems paskirtos kardomosios priemonės, vyrui (gim. 1987 m.) – periodiška registracija policijos įstaigoje bei rašytinis pasižadėjimas neišvykti, vyrui (gim. 1999 m.) – suėmimas dviems mėnesiams.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.

Pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją ir ragina visuomet apie pastebėtus galimai daromus teisės pažeidimus nedelsiant informuoti policijos pareigūnus bendruoju pagalbos telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?