Pateko tarp žiopliausių vagių – netikėta klaida tiesiog prajuokino

Pirkėjais apsimetę ir parduodamą automobilį pavogę plėšikai padarė nedovanotiną klaidą – vienas jų sprukdamas pametė savo asmeninius dokumentus.

Asociatyvi nuotrauka.<br>M.Patašiaus nuotr.
Asociatyvi nuotrauka.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-29 11:28

Neseniai įsigytą 2004 metais pagamintą automobilį „Opel Vectra“ perparduoti mėginęs 23 metų kretingiškis susidūrė su įžūliais vagimis.

Internete skelbimą apie parduodamą mašiną įdėjęs jaunuolis netrukus sulaukė susidomėjusio pirkėjo skambučio.

Su juo susitarė susitikti praėjusį pirmadienį 18 valandą Kretingoje, Vytauto gatvėje esančios degalinės aikštelėje. Čia jo laukė pora vyrukų, atvažiavusių automobiliu „Opel Signum“.

Pirkėjais apsimetę vyrai ilgai ir priekabiai apžiūrinėjo parduodamą automobilį – ne kartą prašė paleisti variklį, tyrinėjo pakėlę variklio gaubtą.

Kai pardavėjo budrumas priblėso, vienas atvykėlių sėdo prie užvestos mašinos vairo lyg norėdamas dar kartą apsižiūrėti automobilio salone ir užtrenkęs vairuotojo dureles staiga šovė į priekį.

Tuo metu jo draugas sėdo į kitą mašiną „Opel Signum“ ir taip pat pajudėjo iš vietos.

Kretingiškis dar spėjo įsitverti į nuvažiuojančio automobilio galines dureles ir jas atidaryti.

Posūkyje pro pradarytas dureles nuo galinės sėdynės netikėtai iškrito ten buvęs megztinis, kepurė ir maišelis, kuriame buvo 1987 m. gimusio Aukštaitijos gyventojo dokumentai. Dabar šio vyriškio, kaip ir pavogto 2 tūkst. eurų vertės automobilio, ieškoma.

Mašinos, kuria buvo atvažiavę nusikaltėliai, valstybinio numerio kretingiškis neįsidėmėjo, nes jis buvo užsienietiškas.

Surinkus duomenis apie vyrą, kurio dokumentai iškrito iš nuvažiuojančios mašinos, paaiškėjo, kad tas pats kretingiškio pardavinėtas automobilis „Opel Vectra“ anksčiau priklausė jam.

Dabar policijos pareigūnai tiria versiją, kad už parduotą mašiną su juo galėjo būti neatsiskaityta, tad jis, dabar aptikęs ją vėl parduodamą, taip bandė susigrąžinti savo turtą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.