Keturių girtų vyrų pasivažinėjimas vogtu automobiliu baigėsi smūgiu į medį

Keturiems girtiems vyrams pasivažinėjimas įmonės automobiliu baigėsi liūdnai – trenksmu į medį. Paaiškėjo, kad automobilis pavogtas, dėl jo vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 Keturių girtų vyrų pasivažinėjimas vogtu automobiliu baigėsi smūgiu į medį.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Keturių girtų vyrų pasivažinėjimas vogtu automobiliu baigėsi smūgiu į medį.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2019, 10:54 AM, atnaujinta Apr 15, 2019, 3:25 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, balandžio 14 d. apie 21 val. 35 min. Švenčionių rajono policijos komisariate gautas Bareišiūnų kaimo gyventojo pranešimas, kad iš savo namo kiemo girdi, kaip netoliese esančiame miške riaumoja automobilis.

Iš gautos informacijos neatrodė, kad įvykis būtų labai reikšmingas, tačiau patruliuojantis policijos ekipažas į įvykio vietą miško kelyje nuo Bareišiūnų kaimo Bevardžio ežero link atvyko per 16 minučių.

Netrukus paaiškėjo, kad įvykis iš tikrųjų neeilinis, – automobilis „VW Caddy“ buvo atsitrenkęs į medį, o prie automobilio stovėjo neblaivūs vairuotojas (0,16 prom.) ir trys keleiviai (0,43 prom., 2,03 prom. ir 2,01 prom.).

Pareigūnams susisiekus su automobilio savininku, paaiškėjo, kad balandžio 12 d. apie 17 val. jis buvo paliktas uždarosios akcinės bendrovės patalpose Dariaus ir Girėno g., Vilniuje. Kaip paaiškėjo, automobilį pavogęs bendrovės darbuotojas serga ir turi nedarbingumo pažymą, tačiau noras pasivažinėti su draugais, pasipuikuoti vairavimo įgūdžiais netrukus privedė prie liepto galo.

Automobiliui apgadintas priekis ir kairysis šonas. Keturiasdešimt šešerių metų vairuotojui teks atlyginti nuostolį – automobilio savininkas įvertino 4 tūkstančiais eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.