Per parą Kaune – trys eismo įvykiai

Per vieną dieną Kaune ir aplink jį – trys eismo įvykiai. Vieno jų dalyvių nustatytas net 2,28 promilių girtumas. 

Iš trijų eismo įvykių, du buvo nelaimingi atsitikimai. Dėl trečiojo kaltas neblaivus vairuotojas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Iš trijų eismo įvykių, du buvo nelaimingi atsitikimai. Dėl trečiojo kaltas neblaivus vairuotojas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2019, 9:42 AM

Kaip pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, balandžio 15 d., apie 9 val., Kaišiadorių rajone esančiame Žaslių miestelyje, Kaišiadorių gatvėje, 29 m. vyro vairuojamas krovininis automobilis „Man“ kliudė kitą automobilį „Audi A3“. „Audi“ vairavo 24 m. moteris. Pirminiais duomenimis abu vairuotojai blaivūs, dėl patirtų sužalojimų į gydymo įstaigą pristatyta „Audi“ automobilio vairuotoja ir 48 m. keleivė.

Tos pačios dienos popietę, apie 16 val., Kaune, Vaidoto gatvėje, 53 m. vyro vairuojamas automobilis „VW Touran“, važiuodamas atbulas, kliudė tvorą. Eismo įvykio vietoje vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,28 prom.

O netrukus, apie 17 val., Savanorių prospekte blaivaus 52 m. vyro vairuojamam troleibusui pradedant judėti, salone nukrito 89 m. keleivė. Moteris apžiūrai pristatyta į gydymo įstaigą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.