Panevėžio krašte kelių gaideliai išriedėjo į gatves: per kelias valandas įkliuvo net 4 girti vairuotojai

Nors savaitgalis dar tik prasidėjo, Panevėžyje ir jo apylinkėse policija „sužvejojo“ jau keturis girtus vairuotojus. Rekordininkas – 38 metų vyras, penktadienio vakarą Ateities gatvėje vairavęs „Renault Laguna“. Jis įpūtė į svaigalų matuoklį 3,21 prom. alkoholio (sunkus girtumas).

 Panevėžyje ir jo apylinkėse per kelias valandas įkliuvo keturi girti vairuotojai.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Panevėžyje ir jo apylinkėse per kelias valandas įkliuvo keturi girti vairuotojai.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2019, 10:27 AM

Nedaug atsiliko ir Pasvalio rajone gyvenantis 36 metų vyras, automobiliu „Citroen“ atvykęs į Panevėžį tą patį vakarą. Jo pūtimo rezultatas – 3,05 prom.

Penktadienio vakarą kelyje Panevėžys-Pasvalys įkliuvo 58 metų biržietis – jam taip pat nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2,76 prom.).

Šeštadienį, iškart po vidurnakčio Panevėžio rajone, kelyje Raguva-Maženiai pareigūnai sustabdė „Volkswagen Passat“ vairavusį 44 metų vietos gyventoją, kuriam nustatytas vidutinis girtumas (2,18 prom.).

Visi kelių gaideliai atsidūrė areštinėje. Jiems iškeltos baudžiamosios bylos, automobiliai greičiausiai bus konfiskuoti. Taip pat jie ilgam neteks teisės vairuoti transporto priemonių ir turės sumokėti solidžias baudas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.