Moteris su vaikais parke terorizavęs iškrypėlis iš Indijos sučiuptas: įtaria, kad tvirkino mergaitę

Klaipėdos policijai įkliuvo galimai mažametę mergaitę tvirkinęs vyras. 33 metų Indijos pilietis įtarimų sukėlė dar prieš mėnesį, tačiau tik šiomis dienomis jį atpažino nukentėjusios mergaitės artimieji.

Atšilus orams Klaipėdos poilsio parko krūmuose knibždėte knibžda iškrypėlių.
Atšilus orams Klaipėdos poilsio parko krūmuose knibždėte knibžda iškrypėlių.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2019, 10:06 AM

Dešimties metų mergaitė buvo tvirkinta gegužės 4-ąją Stadiono gatvėje, kuri yra visai šalia miesto poilsio parko. Nežinia kodėl, bet tąkart klaipėdiečiai į policiją nesikreipė.

Praėjusio sekmadienio popietę trisdešimtmetis tėvas su dukra išėjo pasivaikščioti į tą patį parką.

Čia praeiviai pastebėjo savo lyties organus demonstruojantį vyrą. Jį išvydusios moterys ėmė piktintis ir šaukti, o netoliese lūkuriavę nuskriaustos mergaitės artimieji atpažino, kad tai gali būti tas pats vyras.

Praeiviai buvo greitesni

Iškrypėlis puolė bėgti, o jį persekioti ėmėsi netoliese buvę praeiviai. Būtent jie ir sulaikė nusikaltėlį, nuo kurio prieš mėnesį nukentėjo mažametė.

Indijos pilietis uždarytas į areštinę ir apklausiamas. Po įvykio jam nustatytas 0,43 promilės girtumas. Vyras dirba vienoje uosto įmonėje.

Klaipėdos apylinkės teismas patenkino prokuroro prašymą ir Indijos piliečiui skyrė vieno mėnesio suėmimą.

Tokia kardomoji priemonė skirta todėl, kad vyras Lietuvoje neturi nuolatinės gyvenamosios vietos, jo šeima gyvena užsienyje.

Fotografija nepagelbėjo

Miesto poilsio parke ir netoliese esančiame parke prie vasaros estrados lytinę aistrą tenkinantys ir moteris bei vaikus gąsdinantys iškrypėliai – ne naujiena. Tokių labai padaugėja atšilus orams.

Pernai liepą su tokiu asmeniu susidūrusi moteris ne tik jo nepabūgo, bet ir nufotografavo.

Eidama nuošalesniu taku 37-erių vilnietė pajuto, kad kažkas seka paskui. Atsisukusi ji nustėro išvydusi, kad netoliese esantis vyras užsitempęs ant galvos juodus marškinėlius tenkina lytinę aistrą.

Tuomet ji išsitraukė fotoaparatą, o paskui paskambino policijai. Pajutęs pavojų vyras pasipustė padus. Atvykę pareigūnai ištvirkėlio neberado – jo pėdsakai jau buvo ataušę.

Fotografijos buvo perduotos Klaipėdos policijai. Čia pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Tuomet pareigūnai neabejojo, kad pažeidėją pavyks nustatyti ir sulaikyti – mat nuotraukoje gerai matyti jo veidas. Bet iki šiol vyro asmenybė nenustatyta.

Sukiojasi aplink mokyklas

Apie dar vieną pernykštį incidentą pasakojo 37 metų Kristina.

„Taku stūmiau vežimėlį su vaiku. Pajutau, kad iš už nugaros kažkas prie mūsų pribėgo. Atsisukau, o jis ten jau savo reikalus atlieka.

Elgėsi labai drąsiai – sekė labai arti, gal už kokio metro. Pradėjau lėkti – jis vytis.

Kiek pabėgusi atsisukau – jo nebebuvo, tikriausiai nuskuodė į mišką ir pasislėpė. Tuomet iškart paskambinau policijai, bet jo jau neberado“, – pasakojo Kristina.

Parkuose kalbintos moterys pasakojo, kad tokie vaizdai šiose apylinkėse – įprasti. Kai kurios, bandžiusios auklėti iškrypėlius, buvo priverstos bėgti, nes vyrai imdavo plūstis, o kai kurie net ir vydavosi.

Ekshibicionistų nekart pastebėta ir parkeliuose prie pietinėje miesto dalyje esančių mokyklų – „Varpo“, „Versmės“, Jeronimo Kačinskio muzikos mokyklos.

Paprastai jie pakeičia savo pasimėgavimų vietą pasibaigus mokslo metams.

Paplūdimyje žalojo moteris

Užpernai vienas ekshibicionistas buvo itin pamėgęs Smiltynės moterų paplūdimį.

Iškrypėlio pasirodymas kelioms saulės vonių mėgėjoms baigėsi ne tik didžiuliu išgąsčiu, bet ir sumušimo žymėmis ant kūno, kai nutarė jį sugėdinti ir pasakė, kad paskambins į policiją.

Vyras staiga įtūžo ir pripuolęs prie vienos moters griebė ją už kaklo, bet paskui, matyt, apsigalvojęs, greitai dingo.

Tačiau netrukus nusižiūrėjo kitą auką. Pamanęs, kad yra filmuojamas mobiliuoju telefonu, iš pradžių moters pusėn paleido pagalį, sužeidė jai koją.

Paskui pripuolęs pradėjo moterį stumdyti, kumščiuoti, sučiupęs rankomis smarkiai purtyti, tampyti už plaukų.

Kol užpultoji atsipeikėjo, vyras dingo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.