Minios iš policijos rankų Tauragėje išlaisvinti įtariamieji laisve džiaugėsi neilgai – abu bėgliai jau sučiupti

Neregėtas įvykis Tauragėje: minia jaunuolių užpuolė policininkus ir išlaisvino du sulaikytus įtariamuosius. Šie paspruko su antrankiais. Sekmadienį prieš pietus abu bėgliai buvo sučiupti.

Tauragėje minia užpuolė pareigūnus ir išlaisvino sulaikytuosius, šie spruko su antrankiais.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Tauragėje minia užpuolė pareigūnus ir išlaisvino sulaikytuosius, šie spruko su antrankiais.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 23, 2019, 9:23 AM, atnaujinta Jun 23, 2019, 12:15 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, birželio 22 d. apie 22 val. 15 min. Tauragėje, Laisvės g., parke, 4–5 asmenys, panaudodami fizinį smurtą, iš dviejų vyrų (gimusių 1980 m.) pagrobė dviračius ir pasišalino.

Vykdant asmenų, galimai padariusių nusikalstamą veiką, paiešką, buvo sulaikyti du jaunuoliai, kuriems buvo uždėti antrankiai.

Policijos pareigūnams vedant sulaikytus jaunuolius į tarnybinį automobilį, juos užpuolė būrys kitų jaunuolių. Per užpuolimą du sulaikyti jaunuoliai paspruko tiesiog su antrankiais.

Policija nepraneša, kokių priemonių buvo imtasi ieškant pasprukusių įtariamųjų. Tačiau reikia manyti, kad dėl įvykio turėjo būti pradėtas tyrimas.

Taip pat neaišku ar per incidentą nenukentėjo įtariamuosius sulaikę policijos pareigūnai.

Sekmadienį maždaug 10 val. 39 min. Policijos departamentas pranešė, kad vienas iš jaunuolių, kurį išlaisvino minia, sekmadienio rytą buvo sučiuptas.

Policija taip pat praneša, kad sekmadienį sulaikyti ir keturi asmenys, įtariami dalyvavę išlaisvinant sulaikytuosius. Tarp sulaikytųjų - trys vaikinai ir mergina.

Pas sulaikytuosius rasta ir narkotinių medžiagų.

Socialiniame tinkle „Facebook“ policija vėliau paskelbė, kad pareigūnus buvo užpuolę ir du sulaikytus įtariamuosius išlaisvino ne mažiau 15 kitų jaunuolių. 

Apie 11 val. 40 min. policija informavo, kad sulaikytas ir antras bėglys.

Ar abu jaunuoliai vis dar buvo su antrankiais, policija nepraneša.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.