Konfliktas Palangoje: kovos menus lankęs 16-metis vienu smūgiu patiesė bendraamžį iš Vilniaus

Palangos policija aiškinasi praėjusį pirmadienį kurorto centre tarp paauglių kilusių muštynių aplinkybes.

Konfliktas Palangoje: kovos menus lankęs 16-metis vienu smūgiu patiesė bendraamžį iš Vilniaus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Konfliktas Palangoje: kovos menus lankęs 16-metis vienu smūgiu patiesė bendraamžį iš Vilniaus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Konfliktas Palangoje: kovos menus lankęs 16-metis vienu smūgiu patiesė bendraamžį iš Vilniaus.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Konfliktas Palangoje: kovos menus lankęs 16-metis vienu smūgiu patiesė bendraamžį iš Vilniaus.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-07-19 13:18, atnaujinta 2019-07-19 14:10

Vakare prie Senosios gimnazijos kieme esančio riedlenčių parko laiką leido paauglių grupė, tarp kurių buvo ir mergaičių. Tarp dviejų vaikinų kilo žodinis konfliktas, kuris peraugo į abipuses muštynes.

Jų pabaigoje aukštesnis ir fiziškai tvirtesnis 16 metų palangiškis vienu kumščio smūgiu į veidą ant žemės patiesė iš Vilniaus atvykusį bendraamžį. Parkritusiam paaugliui palangiškis dar ir įspyrė.

Nuo stipraus smūgio nukentėjusysis trumpam buvo praradęs sąmonę, tačiau vėliau pats atsistojo ir bendravo su atvykusiais policijos pareigūnais.

Palangos policija yra pradėjusi ikiteisminį tyrimą kol kas dėl viešosios tvarkos sutrikdymo, tačiau įtarimai vilnietį sumušusiam palangiškiui dar nėra pateikti.

Anot policijos tyrėjų, dabar apklausiami įvykio liudytojai, kurių yra nemažai ir aiškinamos visos konflikto aplinkybės. Dėl kokių priežasčių tarp dviejų vaikinų kilo muštynės, policijos pareigūnai kol kas neatskleidžia, nes abiejų pusių ir liudytojų pasakojimai kiek skiriasi.

Viena iš versijų, vilnietis bandė apginti kitus jaunuolius, kuriuos užsipuolė agresyviai nusiteikęs palangiškis.

Pasak komisariato vadovų, ši vieta yra filmuojama vaizdo kameromis, todėl viso konflikto eiga pareigūnams yra žinoma nuo pradžios iki pabaigos.

Vilnietį sumušęs palangiškis anksčiau yra lankęs sambo imtynes. Paskutiniu metu jis užsiiminėjo tailandietišku boksu.

Policija iki šiol nebuvo užfiksavusi jokio vaikino prasižengimo, tačiau pareigūnai žinojo, kad jis bendrauja su nusikalsti linkusia kompanija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.