Trys vaikai per akimirką pavirto našlaičiais: užsiminė, kodėl galėjo įvykti tragedija

Pirmadienį prieš pat vidurnaktį Pasvalio rajone avarija nusinešė užsieniečių poros – suomės ir turko – gyvybę. Jųdviejų 3 vaikai irgi buvo sužeisti, bet liko gyvi.

Taip po avarijos atrodė automobilis BMW, kuriuo važiavę sutuoktiniai žuvo, o jų trys vaikai atsidūrė ligoninėje.<br>Policijos nuotr.
Taip po avarijos atrodė automobilis BMW, kuriuo važiavę sutuoktiniai žuvo, o jų trys vaikai atsidūrė ligoninėje.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-08-21 10:15

Magistrale „Via Baltica“ nuo Panevėžio Pasvalio link automobiliu BMW važiavo penkių asmenų šeima: 39 metų turkas ir 33 metų suomė sėdėjo priekyje, o vaikai – ant galinės sėdynės.

Pirminiais duomenimis, užsienietis ties Pumpėnų miesteliu įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su atvažiuojančiu vilkiku, kurį vairavo 57 metų latvis.

Policijos žiniomis, abi mašinos viena kitą kliudė šonais. Po to savo automobilio nesuvaldęs turkas kaktomuša susidūrė su latvio vilkikui iš paskos važiuojančiu kitu vilkiku, prie kurio vairo sėdėjo 42 metų kėdainiškis.

Žuvo ne tik BMW vairuotojas, bet ir šalia sėdėjusi jo žmona. Buvo sužeisti trys poros vaikai: 3 metų mergaitė ir 9 bei 11 metų berniukai. Vaikai mirtinų sužeidimų išvengė, tačiau buvo išvežti į Panevėžio ligoninę.

Vienam nepilnamečiui lūžo ranka, kiti atsipirko sumušimais. Vis dėlto nukentėjėliai buvo paguldyti į Reanimacijos skyrių.

Eismas šioje kelio atkarpoje buvo laikinai uždarytas, automobiliai nukreipti aplinkiniais keliais. Gaisrininkai surinko duženas ir beveik puskilometrio kelio ruože nuvalė išsiliejusius tepalus.

Pumpėnų gyventojai antradienį ėmė svarstyti – gal Suomijos gyventojai skubėjo į keltą, kad spėtų grįžti namo, o gal vairuotojas užmigo pervargęs kelionėje: „Toje vietoje greitis ribojamas iki 70 kilometrų per valandą, tačiau retas laikosi šio apribojimo.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.