Gimtadienį švenčianti ir prie vairo girta sėdusi moteris Vėžaičiuose pareigūnams siūlė 500 eurų

Girta prie vairo trečiadienį įkliuvusi moteris Klaipėdos rajone pareigūnams pasiūlė 500 eurų kyšį. Paaiškėjo, kad moteris švenčia gimtadienį.

Gimtadienį švenčianti ir prie vairo girta sėdusi moteris Vėžaičiuose pareigūnams siūlė 500 eurų.<br> Facebook/Klaipėdos apskrities policija nuotr.
Gimtadienį švenčianti ir prie vairo girta sėdusi moteris Vėžaičiuose pareigūnams siūlė 500 eurų.<br> Facebook/Klaipėdos apskrities policija nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-09-18 17:17, atnaujinta 2019-09-18 17:26

Kaip socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Klaipėdos apskrities policija, trečiadienį apie 16 val. 40 min. Klaipėdos rajone, Vėžaičiuose, policijos pareigūnams sustabdžius automobilį KIA, neblaivi jo vairuotoja, trečiadienį kaip tik šventusi savo gimtadienį, siekdama išvengti atsakomybės policininkams pasiūlė 500 eurų kyšį.

Alkoholio matuoklis rodė 1,49 prom., tad baudžiamosios atsakomybės už vairavimą girtai išvengti šįkart pavyks, tačiau moters laukia protokolas, kelių šimtų eurų bauda ir teisių netekimas metams.

Tuo pačiu jai reikės aiškintis dėl kyšio davimo policijos pareigūnams.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.