Neblaivi Jurbarko politikė taranavo automobilį, paimtas vaikas

Ketvirtadienį, apie 13 val., prie Jurbarko Naujamiesčio progimnazijos užregistruotas eismo įvykis. Pirminiais duomenimis, automobiliai apgadinti nesmarkiai, tačiau iškviesti policijos pareigūnai vienai vairuotojų nustatė vidutinį girtumą.

 Neblaivi politikė taranavo automobilį, paimtas vaikas.<br> jurbarkosviesa.lt nuotr.
 Neblaivi politikė taranavo automobilį, paimtas vaikas.<br> jurbarkosviesa.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

jurbarkosviesa.lt

Sep 19, 2019, 3:51 PM, atnaujinta Sep 19, 2019, 4:53 PM

Avarijos kaltininkė – viešas asmuo, Socialdemokratų partijos Jurbarko r. skyriaus atsakingoji sekretorė Ilona Pocienė. Moteris atvažiavo į Jurbarko Naujamiesčio progimnaziją pasiimti sūnaus.

Telefonu pakalbinta I.Pocienė tvirtino, kad iki pietų buvo darbe ir jokio alkoholio nevartojo. Tą, pasak jos, galėtų patvirtinti įstaigos sekretorė. I.Pocienė dirba Skalvijos namų vyriausiąja buhaltere.

Į nepavydėtiną situaciją patekusi politikė teigė, kad susinervinusi gėrė valerijonų lašų, tačiau kodėl tokį girtumą parodė pareigūnų alkotesteris, ji nežinanti. Pati į gydymo įstaigą dėl kraujo tyrimo nesikreipė.

Skalvijos namų sekretore prisistačiusi moteris telefonu redakcijai teigė, kad I.Pocienė iš ryto darbe buvo, bet vėliau išvyko pas gydytoją į klinikas.

Apie galimas išgertuves darbe nieko nežinojo nei minėta sekretorė, nei labai užimtas įstaigos direktorius Nerijus Jarilinas. Apie įvykį jis nieko negalėjo paaiškinti, nes nuo pat ryto užsiėmęs kitais reikalais. Tačiau teigė, kad jei faktai pasitvirtins, sprendimai bus griežti.

Įvykis neliko nepastebėtas vaiko teisių specialistų: jie įžvelgė nesaugią aplinką mažamečiui, todėl jis buvo laikinai paimtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?