Avariją Telšiuose sukėlęs vyras pareigūnams grasino susidorojimu

Telšių pareigūnams teko pradėti net du ikiteisminius tyrimus neblaiviam prie vairo sėdusiam vyrui, kuris nesuvaldęs automobilio sukėlė avariją, o sulaikomas pasipriešino ir patiems policijos pareigūnams – grasino su jais susidoroti. Agresyviam vairuotojui buvo nustatytas sunkus girtumas.

Avariją Telšiuose sukėlęs vyras pareigūnams grasino susidorojimu.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Avariją Telšiuose sukėlęs vyras pareigūnams grasino susidorojimu.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2019, 10:00 AM, atnaujinta Oct 8, 2019, 11:00 AM

Telšių apskrities VPK duomenimis, pirmadienio vakarą, apie 18 val. 20 min., Telšių rajone, kelyje Šiauliai – Palanga, ties žiedu į Degaičių kaimą, vyras (gim. 1989 m., 2,35 prom. girtumas), turėdamas teisę vairuoti, vairavo jam priklausantį automobilį „Audi A8“, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio, apgadino tris pakelės stulpelius.

Sulaikomas vyras pasipriešino Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams ir grasino jiems susidorojimu.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo ir pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.