Afganistanietė į Vilnių atskrido su vogtu Kolumbijos pasu

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė iš Graikijos atskridusią, įtariama, afganistanietę. Ji VSAT pareigūnams pateikė, įtariama, vogtą Kolumbijos pasą.

 Afganistanietė į Vilnių atskrido su vogtu Kolumbijos pasu.<br>VSAT nuotr.
 Afganistanietė į Vilnių atskrido su vogtu Kolumbijos pasu.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 10, 2019, 11:47 AM, atnaujinta Oct 10, 2019, 11:48 AM

Trečiadienį sostinės oro uoste dirbę VSAT pareigūnai patikrino kelių reisu iš Graikijos sostinės Atėnų atvykusių asmenų dokumentus. Tai yra ES vidaus reisas, kuriuo vykstančių asmenų nuolatinė kontrolė neatliekama, tačiau vadovaudamiesi rizikos faktoriais pasieniečiai gali keleivius tikrinti pasirinktinai.

Vienos moters pateiktas 22-ejų Kolumbijos pilietės pasas VSAT pareigūnams sukėlė įtarimų, todėl dokumentą nuspręsta patikrinti specialia įranga. Paaiškėjo, kad šis dokumentas, įtariama, vogtas ar neteisėtai pasisavintas.

Užsienietė, supratusi esanti demaskuota, pasieniečiams prisistatė 24-erių Afganistano piliete. Ji artimiausiu reisu bus grąžinta reisu į Atėnus, o kol kas yra laikoma specialiose Vilniaus oro uosto užkardos patalpose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.