Kauniečiai į Vilkaviškį važiavo vogti bulvių, svogūnų ir česnakų

Vilkaviškio policija tirdama vagystes iš sandėliukų nustatė, kad miesto gyventojų turtą grobti galėjo iš Kauno atvažiavę vagys.

Kauniečiai į Vilkaviškį važiavo vogti bulvių, svogūnų ir česnakų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Kauniečiai į Vilkaviškį važiavo vogti bulvių, svogūnų ir česnakų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 15, 2019, 9:39 AM, atnaujinta Oct 15, 2019, 9:49 AM

Kaip pranešė Marijampolės apskrities VPK, spalio 14 d. gautas moters (gimusi 1975 m.) pranešimas, kad atėjusi į daugiabučio namo rūsį, esantį Vilkaviškyje, Birutės g., pastebėjo, kad nėra pakabinamos spynos.

Iš savo sandėliuko vidaus moteris pasigedo įvairių daiktų už 675 eurus.

Tą pačia dieną gautas kitos moters (gimusi 1958 m.) pranešimas apie tai, kad atėjusi į daugiabučio namo rūsį, esantį Vilkaviškyje. Statybininkų g., rado praviras duris ir sandėliuko viduje pasigedo 7 vnt. dėžučių su svogūnais.

Atliekant procesinius veiksmus kreipėsi dar viena moteris (gimusi 1946 m.), pranešdama apie tai, kad atėjusi į to paties daugiabučio namo rūsį pastebėjo praviras dviejų sandėliukų duris, kurios rakinamos įleidžiama spyna ir iš sandėliuko vidaus pasigedo įvairių daiktų (česnakų, bulvių, sulčių).

Vilkaviškio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir netrukus iš kolegų Kaune gavo informacijos, jog šie atsitiktinai nustatė galimus vagis. Kauniečiai pranešė, kad tą pačią dieną Kaune, Josvainių g. gyvenamojo namo kieme, prie automobilio „Renault Espace“ pareigūnai pastebėjo stovinčius du vyriškius (gimę 1984 m. ir 1979 m.).

Vyriškių automobilio salone buvo surastos sukrautos įvairios dėžės su daržovėmis (bulvėmis, svogūnais, česnakais), buitine chemija. Taip pat rasta kartoninė dėžė su stikliniais vyno buteliais ir kitais įvairiais daiktais.

Aptikus šiuos daiktus pagrįstai buvo įtarta, kad nusikalstamas veikas Vilkaviškyje galimai galėjo įvykdyti šie kauniečiai.

Įvykis tiriamas toliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.