Savaitgalį Klaipėdos pareigūnams įkliuvo nepilnamečiai: konfiskuotos ir elektroninės cigaretės

Parėjusį savaitgalį, spalio 25-26 dienomis, Klaipėdos miesto policijos pareigūnai kartu Patrulių rinktine ir vėl tikrino uostamiesčio jaunimo pamėgtas vietas – parkus, mokyklų ir prekybos centrų prieigas, turgavietes ir kt. Priemonių metu Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai patikrino 36 asmenis, iš kurių 20 nepilnamečių, 16 suaugusių asmenų.

Savaitgalį Klaipėdos pareigūnams įkliuvo nepilnamečiai: konfiskuotos ir elektroninės cigaretės.<br>Klaipėdos apskr. VPK nuotr.
Savaitgalį Klaipėdos pareigūnams įkliuvo nepilnamečiai: konfiskuotos ir elektroninės cigaretės.<br>Klaipėdos apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 28, 2019, 1:23 PM

Viso nustatė 11 administracinių tvarkos pažeidimų, tarp jų – keturi asmenys pasirodę viešose vietose neblaivūs. Iš nepilnamečių asmenų pareigūnai paėmė 4 elektronines cigaretes, kurias pastariesiems draudžiama turėti ir rūkyti.

Tuo tarpu Patrulių rinktinės pareigūnai savaitgalį patikrino 30 nepilnamečių asmenų – vienas penkiolikmetis paauglys turėjo su savimi tabako gaminių ir buvo perduotas tėvams, jie atsakys už sūnaus padarytą pažeidimą, dar vienas vaikinas, jau sulaukęs 17 metų, pats gali atsakyti už tokį nusižengimą – jam surašytas ANK protokolas.

Dar du administracinės tvarkos pažeidimo protokolai surašyti 20 metų neturintiems asmenims, kurie vartojo alkoholinius gėrimus.

Siekiant užtikrinti viešąją tvarką, Klaipėdos mieste panašaus pobūdžio prevencinės priemonės bus rengiamos nuolat.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.