Pirmadienį Lietuvoje užregistruoti 77 eismo įvykiai: partrenkti du vaikai

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, pirmadienį, spalio 28 d., policija užregistravo 77 eismo įvykius, įvykusius mūsų šalies keliuose. Neblaivūs vairuotojai dalyvavo 2 eismo įvykiuose, kuriuose žmonės nenukentėjo. Užregistruota 10 eismo įvykių, kuriuose sužeista 11 žmonių, tarp sužeistųjų 3 nepilnamečiai, du pėstieji ir vienas keleivis.

Pirmadienį Lietuvoje užregistruoti 77 eismo įvykiai: partrenkti du vaikai.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Pirmadienį Lietuvoje užregistruoti 77 eismo įvykiai: partrenkti du vaikai.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 29, 2019, 9:54 AM

Pirmadienį eismo įvykiuose nukentėjo 4 pėstieji. Kaune, Užnemunės gatvėje, pėsčiųjų perėjoje buvo partrenkta 11-metė mergaitė, ėjusi per perėją. Panevėžio rajone, Naujamiesčio miestelyje, buvo partrenkta 9 metų mergaitė, išlipusi iš sustojusio autobuso ir neatsargiai išėjusi į kelią.

Dar vienas pėsčiasis buvo partrenktas Vilniuje, Viršuliškių gatvėje, kai neatsargiai ėjo per kelią nenustatytoje vietoje, nors matomumo zonoje buvo pėsčiųjų perėja.

Taip pat Vilniuje, Upės gatvėje, buvo partrenkta mergina, paspirtuku važiavusi per kelią dviračių tako ir važiuojamosios dalies susikirtimu. Sužeistas dviračio vairuotojas, Vilniuje kirtęs V.Grybo ir ir Šilo gatvių sankryžą, važiuodamas per ją skersai, degant draudžiamam šviesoforo signalui.

Kiek toliau, Šilo gatvėje įvyko susidūrimas, kai vairuotojas, nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio, įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su kitu automobiliu, ir nuo smūgio atsitrenkė į trečią automobilį, šio įvykio metu nukentėjo vos 1-erių metų keleivis.

Dar vienas įvykis įvyko Kaune, Elektrėnų ir Technikos gatvių sankryžoje, automobilio vairuotojui, sukant į kairę ir nepraleidus priešinga kryptimi tiesiai važiavusio automobilio, kurios nuo smūgio susidūrė su priešpriešine kryptimi važiavusiu trečiu automobiliu, šiame įvykyje nukentėjo du žmonės.

Vilniuje, T.Vrublevskio gatvėje, automobilis, sukdamas į kairę, įvažiavo į priešpriešinės krypties eismo juostą ir partrenkė per kelią neleistinoje vietoje ėjusią pėsčiąją.

Kaišiadorių rajone, magistraliniame kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, automobilio vairuotojas, neatsižvelgęs į važiavimo sąlygas, nesuvaldė automobilio, įvažiavęs į kelyje susidariusias vandens properšas, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia vairuotojų dėmesį, kad važiuojant keliu, būtina ne tik laikytis leistino greičio, tačiau pasirinkti saugų važiavimo greitį, kad bet kuriuo metu, kelyje atsiradus kliūčiai arba esant nepalankioms sąlygoms, galėtų automobilį suvaldyti, o prireikus – sustabdyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.