Moteris bus teisiama dėl daugybės vagysčių iš parduotuvių

Vilniaus apylinkės prokuratūros Antrojo skyriaus prokurorė Agnė Šneiderienė baigė ikiteisminį tyrimą ir teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje liūdnai pagarsėjusi 21 metų vilnietė M.R. kaltinama svetimo turto vagystėmis.

Moteris bus teisiama dėl daugybės vagysčių iš parduotuvių.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Moteris bus teisiama dėl daugybės vagysčių iš parduotuvių.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2020, 10:16 AM, atnaujinta Feb 17, 2020, 10:18 AM

Kaip rašoma prokuratūros pranešime, į kaltinamųjų suolą M.R. šįkart sės dėl 5 vagysčių iš įvairių sostinės parduotuvių. Ikiteisminio tyrimo, kurį atliko Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto Pirmojo policijos komisariato pareigūnai, metu buvo nustatyta, kad šios vagystės buvo įvykdytos praėjusiais metais, liepos-gruodžio mėnesiais.

Moteris kaltinama iš parduotuvių pavogusi kvepalų, vardinių vyriškų rūbų bei smulkių elektronikos prekių už 3 tūkst. 341 eurą. Šias prekes ji slapta išsinešdavo iš parduotuvių įsidėjusi į savo rankinę.

Kaltinamoji dėl vagysčių yra gerai žinoma Vilniaus prekybininkams. Pernai gruodį į teismą perduota kita baudžiamoji byla, kurioje M.R. pareikšti kaltinimai dėl 29 vagysčių arba pasikėsinimo jas įvykdyti.

Tuomet atlikę ikiteisminį tyrimą pareigūnai nustatė, kad minėta vilnietė 2019 metų gegužės – rugsėjo mėnesiais nenusimokėjusi iš parduotuvių išsinešė įvairių prekių už daugiau nei 12 tūkst. eurų.

Iš kai kurių parduotuvių R.M. vogė po kelis kartus, o vogtus daiktus parduodavo.

Pasak ikiteisminiam tyrimui vadovavusios prokurorės A.Šneiderienės, M.R. dėl vagysčių iš parduotuvių yra jau ne kartą teista bei bausta administracine tvarka. Šiuo metu ji jau atlieka laisvės atėmimo bausmę už ankstesnes vagystes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.