Vilniuje pareigūnai sulaikė pistoletu grasinusį vyrą, tačiau nukentėjusysis kaltinimus atsiėmė

Vilniaus pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą, įvykus kuriozinei situacijai – gavus pranešimą apie grasinimą ginklu, policija sulaikė pistoletą turėjusį vyrą. Vis dėlto nukentėjusysis vėliau atsiėmė savo žodžius.

Vyras pasiskundė, kad jam buvo grasinta, tačiau vėliau pareiškė, kad tokio įvykio nebuvo.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Vyras pasiskundė, kad jam buvo grasinta, tačiau vėliau pareiškė, kad tokio įvykio nebuvo.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2020, 9:40 AM

Antradienį, 23 val. 53 min., Vilniaus apskrities VPK gautas pareiškimas, kad Vilniuje, Architektų gatvėje, bute, vyrui (gim. 1992 m.) grasinta daiktu, panašiu į ginklą.

Įtariamasis (gim. 1969 m.), pas kurį rastas ir paimtas neteisėtai laikomas galimai dujinis pistoletas, uždarytas į areštinę. Vėliau nukentėjusysis pareiškė, kad jam niekas negrasino.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.

Tas, kas neturėdamas leidimo gamino, įgijo, laikė, nešiojo, gabeno ar realizavo šaunamąjį ginklą, šaudmenis, sprogmenis ar sprogstamąsias medžiagas, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.