Lietuvio vilkike Lenkijos pasieniečiai aptiko du Vokietijoje vogtus kemperius

Lenkijos pasieniečiai patikrinę lietuvio vairuojamą vilkiką, jame aptiko du Vokietijoje vogtus kemperius. Lietuvis sulaikytas ir perduotas vietos policijai.

 Lietuvio vilkike Lenkijos pasieniečiai aptiko du Vokietijoje vogtus kemperius.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
 Lietuvio vilkike Lenkijos pasieniečiai aptiko du Vokietijoje vogtus kemperius.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2020, 4:06 PM, atnaujinta Mar 9, 2020, 4:17 PM

Kaip skelbia Lenkijos pasieniečiai, lietuvio vairuojamą vilkiką pareigūnai patikrino Suvalkuose. Puspriekabėje buvo aptikti du kemperiai su vokiškais registracijos numeriais.

Patikrinus duomenų bazes paaiškėjo, kad Šengeno informacinėje sistemoje ir Interpolo bazėse abu kemperiai figuruoja, kaip vogti Vokietijoje.

Lenkijos pasieniečiai skelbia, kad lietuvio gabentas „Fiat Ducato Weinsberg“ vertinamas 400 tūkst. zlotų (apie 92 tūkst. 930 eurų), o „Fiat Ducato Burstner“ - 350 tūkst. zlotų (81 tūkst. 315 eurų).

35-erių metų lietuvis vilkiko vairuotojas, jo vilkikas ir gabenti vogti kemperiai perduoti Suvalkų policijai, kuri ir vykdo tolesnį tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.