Kaune dviračių vagys nuo pareigūnų slėpėsi už medžių ir bandė perplaukti upę: pasprukti nepavyko

Šiąnakt naujais dviračiais apsirūpinti dviems vyrams nepavyko. Vienas iš jų sulaikytas upėje, kitas – besislepiantis už medžio.

Vienas vyras bandė perplaukti upę, kitas – slėpėsi už medžio.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Vienas vyras bandė perplaukti upę, kitas – slėpėsi už medžio.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-03-27 10:14

Penktadienio paryčiais, apie 4 val., buvo sulaukta pranešimo, kad pačiame Kauno centre, M.Daukšos gatvėje, pavogti du dviračiai. Nedelsiant patruliuojančios pajėgos centro teritorijoje buvo perspėtos atkreipti dėmesį į bet kokius asmenis su dviračiais.

„Netrukus po pranešimo gavimo, patruliuodami Jonavos gatvėje, tolumoje pastebėjome kažką panašaus į žybsinčias švieseles. Iškart kilo įtarimas, kad tai gali būti dviračio lemputės. Artinantis akivaizdžiai matėsi du asmenys, besileidžiantys į Neries krantinę prie vandens“, – prisimena sulaikyme dalyvavę pareigūnai.

Sustoti dviratininkai neketino net perspėti pareigūnų, priešingai – pagreitino greitį. Vienas iš jų suskubo link tilto (link Vilijampolės rajono), kitas – pamatęs, jog artinasi pareigūnas, metė dviratį į vandenį ir pats šoko į jį.

Kadangi akivaizdžiai matėsi, jog asmuo bandė slėptis vandenyje, buvo iškviesti priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Su valtimi nuplaukus iki prie už plūduro besilaikančio vyro (gim. 1993 m.), jis buvo sulaikytas.

Kitą vyrą (gim. 1992 m.) nusiviję pareigūnai jį sulaikė besislepiantį už medžio.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d., dėl vagystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.