Vogęs ir plėšęs kaunietis stos prieš teismą

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, bendradarbiaudami su Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorais, į teismą perdavė baudžiamąją bylą, kurioje vyras įtariamas įvykdęs ne vieną vagystę Kaune.

Vogęs ir plėšęs kaunietis stos prieš teismą.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Vogęs ir plėšęs kaunietis stos prieš teismą.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2020, 2:06 PM, atnaujinta Mar 27, 2020, 2:08 PM

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, dar šių metų pradžioje, praėjus vos porai dienų po gauto pranešimą apie sausio 7 d. įvykdytą plėšimą, kuomet iš kaunietės buvo pasisavinta rankinė, sausio 10 d. sulaikytas 21 metų vyras. Tęsiant tyrimą, paaiškėjo, kad šis jaunas vyras įvykdė ir daugiau panašių nusikalstamų veikų.

Kauno miesto Panemunės policijos komisariato pareigūnų darbo dėka, buvo nustatyta, kad jis galimai įvykdė iš viso 9 nusikalstamas veikas, tarp kurių yra plėšimas, trys atvirai įvykdytos vagystės, o likusios – vagystės iš automobilių.

Tyrimo metu nustatyta, kad praėjusiais metais laikotarpiu nuo gruodžio 22 d. iki gruodžio 28 d., vyras šventinę nuotaiką sugadino penkiems kauniečiams, įsibraudamas į jų automobilius ir iš jų pavogdamas akumuliatorius bei įvairius elektrinius įrankius. Taip pat buvo pasikėsinta įvykdyti ir dar vieną vagystę iš automobilio.

Vyras darbus „tęsė“ įvykdęs ne tik plėšimą, kuomet iš moters pasisavino jos rankinę, bet galimai įvykdydamas dar tris atviras vagystes: iš parduotuvės išsinešdamas prekių, už kurias nesusimokėjo, gatvėje atimdamas svetimą telefoną bei pavogdamas kitos moters rankinę.

Už pasikėsinimą įvykdyti vagystę, įvykdytas vagystes ir plėšimą vyriškiui gresia bauda, arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.