Marijampolėje vienas motociklininkas sezoną baigė taip jo dorai ir nepradėjęs - mieste skriejo 115 km/val.

Gatvę į lenktynių trasą Marijampolėje paversti bandęs motociklininkas pirmadienį pakriuvo į trikojo akiratį ir kuriam laikui neteko teisės vairuoti. Sezonas motociklininkui pasibaigė vos prasidėjęs. 

 Marijampolėje vienas motociklininkas sezoną baigė taip jo dorai ir nepradėjęs - mieste skriejo 115 km/val.<br> Facebook/Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas nuotr.
 Marijampolėje vienas motociklininkas sezoną baigė taip jo dorai ir nepradėjęs - mieste skriejo 115 km/val.<br> Facebook/Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-04-06 18:08, atnaujinta 2020-04-06 18:21

Apie šį įvykį Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė socialiniame tinkle „Facebook“. 

„Prieš valandą Marijampolėje Kauno gatvė akimirkai buvo tapusi lenktynių trasa. Minėtoje gatvėje stovėjęs „draugas“ trikojis užfiksavo motociklininką, kuris mieste skriejo 115 km/val. greičiu (‼️), nesitikėdamas savo kelionę baigti akistata su policijos pareigūnais.

Pažeidėją pastebėjęs kelių policijos ekipažas žaibiškai sureagavo ir vos po kelių minučių motociklininko tapatybė jau buvo nustatyta. 

Greičio mėgėjui išvengti atsakomybės nepavyko – gresia bauda iki 550 eurų ir teisės vairuoti atėmimas iki 6 mėnesių“, - pranešė policija.

Žinutė apie liūdną motociklininko sezono pabaigą net nespėjus dorai jam prasidėti policija iliustravo ir pažeidimo nuotrauka, kurią užfiksavo trikoji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.