Po pastabos apie karantino nesilaikymą vilnietis į praeivį nukreipė pistoletą – gresia belangė

Nors karantino metu gyventojai yra įpareigoti parkuose ir kitose atvirose viešosiose vietose lankytis ir būti ne didesnėmis nei dviejų asmenų grupėmis (išskyrus šeimos narius), laikytis saugaus 2 metrų atstumo, vengti fizinio kontakto, nepamiršti higienos reikalavimų, o parduotuvėse ir kitose prekybos ir paslaugų vietose lankytis po vieną šeimos narį, ne visi atsakingai žiūri į laikinus apribojimus ir nepatogumus, praneša Vilniaus policija.

Po pastabos apie karantino nesilaikymą, vilnietis į praeivį nukreipė pistoletą – gresia belangė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Po pastabos apie karantino nesilaikymą, vilnietis į praeivį nukreipė pistoletą – gresia belangė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2020, 3:44 PM, atnaujinta Apr 6, 2020, 3:49 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, balandžio 4 apie 11 val. 18 min. sostinės pareigūnai gavo pranešimą, kad Vilniuje, Pilies g., prie viešbučio, būriuojasi daug žmonių. Į pastabą, kodėl nesilaikoma karantino režimo, vienas iš vyrų išsitraukė šaunamąjį ginklą ir pagrasino pranešėjui.

Atvykę į įvykio vietą, pareigūnai D kategorijai priskiriamą orinį ginklą, šaudantį 4,5 mm šratais, paėmė, o įtariamąjį (gim. 1952 m.) pristatė į policijos komisariatą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdymo žmogaus sveikatą. Šešiasdešimt septynerių metų vyrui gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

„Vilniaus apskrities policijos pareigūnai tikrins visą gautą informaciją dėl karantino ir saviizoliacijos reikalavimų nesilaikymo bei skirs baudas, fiziniams asmenims siekiančias net iki 1 500 eurų“, - rašoma Vilniaus policijos pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.