Policijai užkliuvo neva į metalo laužą priduoti „Šilalės vandenų“ traktoriai – pradėtas tyrimas, atliktos kratos

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimų skyrius pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl apgaulingo apskaitos tvarkymo.

 Dėl neva nurašytų traktorių pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br> Tauragės apskrities VPK nuotr.
 Dėl neva nurašytų traktorių pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br> Tauragės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2020, 4:32 PM, atnaujinta May 11, 2020, 4:37 PM

Kaip rašoma Tauragės apskrities VPK pranešime, pareigūnai tyrimą pradėjo dėl gautos informacijos apie tai, kad įmonė UAB „Šilalės vandenys“, galimai fiktyviai nurašė ir neva į metalo laužą pardavė veikiančius šiai bendrovei priklausančius traktorius BOREKS-2628 ir LTZ40.

Tikrinant šią informaciją buvo atliktos kratos įmonės darbuotojų gyvenamosiose sodybose. Pareigūnai čia ir surado minėtus traktorius. Transporto priemonės buvo paimtos ir nuvežtos į transporto priemonių saugojimo aikštelę. Apklausti įmonės darbuotojai savo sodyboje laikę traktorius neneigė, jog minėti traktoriai priklausė minėtai bendrovei.

Šiuo metu policijos pareigūnai aiškinasi, kodėl galimai veikiantys traktoriai, staiga įmonei tapo nereikalingi ir buvo nurašyti į metalo laužą.

Taip pat pareigūnai tiria ir minėtų traktorių perregistravimo aplinkybes, kadangi spėjama, kad įsisavinant minėtus traktorius, galimai buvo klastojami registracijos dokumentai.

Pranešimai apie įtarimą kol kas niekam neįteikti.

Pareigūnai būtų dėkingi, jei asmenys, ką nors žinantys apie šios bendrovės galimai fiktyviai nurašytus kitus daiktus, informuotų pareigūnus el. paštu aurimas.banys@policija.lt arba telefonu Nr. 8 619 70 335.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų