Rietave prisidirbo du girti BMW vairuotojai: laukia ne tik didelės baudos, bet ir ieškiniai už žalą

Rietavo policijos pareigūnai išaiškino du automobilių BMW vairuotojus, kurie būdami girti sukėlė avarijas, pridarė žalos ir spruko iš įvykio vietos.

 Rietavo policijos pareigūnai išaiškino du automobilių BMW vairuotojus, kurie būdami girti sukėlė avarijas, pridarė žalos ir spruko iš įvykio vietos.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Rietavo policijos pareigūnai išaiškino du automobilių BMW vairuotojus, kurie būdami girti sukėlė avarijas, pridarė žalos ir spruko iš įvykio vietos.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2020, 12:02 PM, atnaujinta May 15, 2020, 12:09 PM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, 2020 m. gegužės 15 d. apie 7 val. ryte pastebėta, kad Rietave, Laisvės aikštėje, prie savivaldybės, į medį yra atsitrenkęs automobilis BMW be valstybinių numerių.

Rietavo policija netrukus išsiaiškino, kad jį vairavo ir vertingą – koloninį ąžuolą nulaužė 2000 m. gimęs vaikinas, kuriam pareigūnai nustatė 1,22 prom. girtumą. Vos pusantrų metų vairavimo stažą turintis vaikinas neslėpė, kad po įvykio nuo automobilio nuėmė valstybinius numerius, pasišalino ir dar vartojo alkoholio.

Penktadienio rytą pastebėtas ir kitoje vietoje – Laisvės alėjoje – buvęs eismo įvykis. Čia buvo nulaužti 4 apsauginių atitvarų stulpeliai.

Pareigūnai išsiaiškino, kad šį eismo įvykį sukėlė taip pat 2000 m. gimęs vaikinas, vairavęs BMW. Jam pareigūnai nustatė 0,56 prom. girtumą, tačiau jis aiškino, kad į atitvarus nesuvaldęs automobilio atsitrenkė ketvirtadienį apie 18 val. ir alkoholio vartojo tik pasišalinęs iš eismo įvykio vietos.

Pasak pareigūnų, jaunuolių veiksmai bus vertinami griežtai – jiems teks atsakyti ne tik už kelių eismo taisyklių pažeidimus, bet ir atlyginti žalą už nulaužtą vertingą ąžuoliuką, bei sugadintus apsauginius stulpelius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.