Policija jus stebi nuolat: socialinių tinklų vartotojai – bauda už pareigūnų įžeidimą

Policijos pareigūnai, dirbdami savo tiesioginį darbą ir atlikdami pareigą, susilaukia ne tik padėkų, bet pasitaiko ir nevengiančių pareigūnus įžeisti. Ypač drąsūs socialinių tinklų lankytojai, kurie socialinėse erdvėse su kitais vartotojais dalijasi informacija, gausu grupių sukurtų konkrečiai vairuotojams, kuriose įspėjama apie policijos pareigūnų vykdomas prevencines priemones.

 Nerašinėkite, ko nereikia: policija jus stebi.<br> Telšių apskrities VPK nuotr.
 Nerašinėkite, ko nereikia: policija jus stebi.<br> Telšių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2020, 11:26 AM, atnaujinta May 18, 2020, 11:29 AM

Kaip rašoma Telšių apskrities VPK pranešime, komisariato Imuniteto ir vidaus tyrimų pareigūnai pastebėjo, kad 2020 m. kovo 8 d., socialiniame tinkle „Facebook“, grupėje „Mažeikių reidai“, moteris (gimusi 1988 m.) parašė įžeidžiančius komentarus, skirtus Mažeikių rajono policijos komisariatui.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 508 straipsniu, 2020 m. balandžio 28 d. Telšių apylinkės teismas priėmė nutarimą, kuriuo nutarta moteriai, socialiniame tinkle platinusiai žeminančius komentarus, taip įžeidžiant pareigūnų garbę ir orumą, skirti 90 eurų baudą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.