Iš Alytaus pataisos namų pabėgęs nuteistasis sulaikytas per dvi dienas

Kalėjimų departamentas antradienį paskalbė apie iš Alytaus pataisos namų pabėgusį nuteistąjį, kuris atlieka bausmę už vagystę. Vyras buvo sulaikytas jau po dviejų dienų.

Pabėgęs nuteistasis sugrąžintas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Pabėgęs nuteistasis sugrąžintas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2020, 10:25 AM

Ketvirtadienio naktį, apie 00 val. 30 min. Kaniukų kaime, Alytaus rajone, 36-erių nuteistasis sulaikytas ir grąžintas atlikinėti terminuotą laisvės atėmimo bausmę į Alytaus pataisos namus. 2020 m.

Kalėjimų departamentas informuoja, kad nuteistasis praras teisę išvykti be sargybos ar palydos, bausmę atliks įprasta tvarka.

Nuteistajam buvo suteikta teisė išvykti be sargybos arba be palydos už pataisos įstaigos teritorijos ribų, jis be leidimo pasišalino iš gyvenamųjų patalpų (esančių neuždaroje įstaigos teritorijoje). Nuteistojo už vagystę bausmės pabaiga – 2023 m., teisė be sargybos išvykti už įstaigos teritorijos jam suteikta pernai rugsėjo mėn.

Buvo paskelbta asmens paieška, kurią vykdė policija.

Dėl įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 241 str. 1 d. (kalinio pabėgimas).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.