Pajūryje vėl rodosi ekshibicionistai – klaipėdiečiai užfiksavo vaizdo įraše

Praėjusį savaitgalį pajūryje klaipėdiečiai užfiksavo vyrą, viešoje vietoje tenkinusį savo lytinę aistrą. Policija prašo pastebėjus tokius asmenis nedelsiant pranešti pareigūnams.

Praėjusį savaitgalį pajūryje klaipėdiečiai užfiksavo vyrą, viešoje vietoje tenkinusį savo lytinę aistrą.<br>VE.lt/Stop kadras
Praėjusį savaitgalį pajūryje klaipėdiečiai užfiksavo vyrą, viešoje vietoje tenkinusį savo lytinę aistrą.<br>VE.lt/Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Kesminė, ve.lt

Jun 20, 2020, 11:28 AM, atnaujinta Jun 20, 2020, 11:30 AM

Vaizdo įraše matoma, kad užfiksuotas ekshibicionistas pakrūmėje stovėjo nuleistomis kelnėmis, tačiau mūvėjo moteriškas prisegamas kojines.

Socialiniame tinkle „Facebook“ internautai komentavo, kad šį žmogų matė ir kitose vietose.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė komentavo, kad šis atvejis policijai žinomas. Pasak jos, pranešimų apie tokius asmenis vasarą padaugėja.

Kasmet atšilus orams bendruoju pagalbos telefonu sulaukiama pranešimų apie tokių pažeidėjų pasirodymus viešose vietose – kartais jie užklysta į paplūdimius, kartais pasirodo parkuose ar pamiškėse.

Pamačius tokį asmenį, pareigūnai rekomenduoja nedelsiant skambinti pagalbos numeriu 112 ir pranešti, taip pat pasistengti kuo tiksliau apibūdinti kaip pažeidėjas apsirengę, kad pareigūnams būtų paprasčiau jį susekti. Jokiu būdu nebandykite pažeidėjo sulaikyti patys, tokie asmenys gali būti neprognozuojami ir jus sužeisti“, – akcentavo A. Grauslienė.

Bendruomenės ir prevencijos pareigūnai, užtikrindami viešąją tvarką, nuolat atlieka prevencines priemones viešose vietose, taip pat parkuose ir paplūdimiuose. Pasak A. Grauslienės, turint pranešimų apie tokių pažeidėjų pasirodymus tam tikrose vietose gali būti sustiprintas patruliavimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.