Kėdainiuose automobilio stiklą išdaužęs ir rankinę pavogęs ilgapirštis ketino sprukti į užsienį

Kauno apskrities VPK Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai š. m. birželio 9 d. pradėjo tyrimą dėl įvykio, kuomet Kėdainiuose, prie darželio, kelioms minutėms automobilyje buvo palikta rankinė, kurią, išdaužus stiklą, pasisavino ilgapirščiai.

Policija ragina nepalikinėti brangių daiktų, kurie galėtų suvilioti vagišius.<br>Kauno apskr. VPK nuotr.
Policija ragina nepalikinėti brangių daiktų, kurie galėtų suvilioti vagišius.<br>Kauno apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2020, 10:07 AM

Netrukus buvo sulaikytas ir įtariamasis, Kauno miesto gyventojas (gim. 1983 m.), kuris nuomotu automobiliu atvyko į Kėdainius ir prie Mindaugo gatvėje esančio pastato pagrobė svetimą turtą iš automobilio „Audi A6“. Iš viso buvo padaryta apie 300 eurų žala.

Tą pačią dieną sulaikę įtariamąjį, pareigūnai spėjo užkirsti kelią šio vyro kelionei į užsienį, mat su savimi jis turėjo bilietus į svečią šalį. Tyrimas buvo baigtas pagreitinto proceso tvarka, per 7 dienas, ir perduotas į Teismą. Tyrimą organizavo ir jam vadovavo Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokurorai.

Pareigūnai ragina gyventojus net ir trumpam nepalikti savo daiktų automobiliuose ir taip nesudaryti sąlygų susivilioti ilgapirščiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.