Neringos pareigūnai užsiėmė pavogtų dviračių paieška: per tris dienas rado visus 10

Neringos policijos pareigūnai itin operatyviai surado visus 10 pastarosiomis dienomis kurorte pavogtus dviračius.

Vogti dviračiai rasti skirtingose vietose.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Vogti dviračiai rasti skirtingose vietose.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2020, 1:55 PM

Per praėjusį savaitgalį Neringos mieste ilgapirščiai nugvelbė dešimt dviračių. Intensyviai vagystes tyrę pareigūnai, gavę informacijos, sekmadienį, liepos 12 d., miške, netoli Purvynės gatvės, Nidoje, aptiko tris paslėptus, kaip įtariama, vogtus dviračius.

Pareigūnai spėjo, kad vagys turėtų grįžti jų pasiimti, todėl ėmėsi neatidėliotinų veiksmų. Liepos 15 d. apie 2 val. nakties Purvynės gatvėje, pareigūnai sustabdė krovininį automobilį „Renault Trafic“, kuriame buvo rasti dar du, kaip įtariama, vogti dviračiai. Automobilį vairavęs 29-erių vyras ir kartu važiavusi 30-metė moteris uždaryti į areštinę.

Tęsdami dviračių vagysčių tyrimą, apklausę liudytojus ir atlikę kratą viename buvusios garažų bendrijos pastate Purvynės gatvėje, rūsyje, pareigūnai aptiko dar penkis, kaip įtariama, vogtus dviračius.

Taigi, veikdami kryptingai ir itin operatyviai, per tris dienas, Neringos policininkai surado visus pastaruoju metu kurorte ilgapirščių galimai nugvelbtus dviračius.

Sulaikytiesiems vyrui ir moteriai dėl vagysčių pareikšti įtarimai. Jie yra anksčiau teisti, vyras – ne vieną kartą. Ikiteisminis tyrimas tęsiamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.