Su narkotikais įkliuvo Vilniaus policininkas, sulaikyta ir kartu gyvenanti moteris

Vilniuje sulaikytas policininkas, kuris įtariamas neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis. Kartu sulaikyta ir su policininku gyvenanti moteris.

Su narkotikais įkliuvo Vilniaus policininkas, sulaikyta ir kartu gyvenanti moteris.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Su narkotikais įkliuvo Vilniaus policininkas, sulaikyta ir kartu gyvenanti moteris.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2020, 9:17 AM, atnaujinta Jul 21, 2020, 9:40 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, liepos 17 d. apie 16 val. 45 min. Vilniaus apskrities VPK Imuniteto valdybos pareigūnai, įtarę neteisėtu disponavimu narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, sulaikė ir uždarė į areštinę Vilniaus apskrities VPK pareigūną (gim. 1992 m.) bei kartu gyvenančią moterį (gimusi 1999 m.).

Pareigūno stažas – beveik 9 metai. Jis buvo Vilniaus patrulių rinktinės pareigūnas.

Sulaikytųjų gyvenamojoje vietoje bei transporto priemonėse atliktos kratos, rasta galimai augalinės kilmės narkotinių medžiagų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Įstatymai numato, kad tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas turėdamas tikslą jas parduoti ar kitaip platinti arba pardavė ar kitaip platino narkotines ar psichotropines medžiagas, baudžiamas laisvės atėmimu nuo dvejų iki aštuonerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.