Kraupus vaizdas Kėdainiuose šokiravo praeivius: išvydę „pakaruoklį“ kvietė policiją

Neeilinis incidentas Kėdainių mieste – ant geležinkelio viaduko piktavaliai pakabino žmogaus kūną primenančią iškamšą. Kraupų reginį išvydę kraštiečiai kaipmat informavo specialiąsias tarnybas. Į įvykį buvo sureaguota nedelsiant.

 Žmogaus imitaciją, pakabintą ant geležinkelio viaduko, žmonės išvydo rugpjūčio 3-iosios naktį, gerokai po vidurnakčio.<br> rinkosaikste.lt nuotr.
 Žmogaus imitaciją, pakabintą ant geležinkelio viaduko, žmonės išvydo rugpjūčio 3-iosios naktį, gerokai po vidurnakčio.<br> rinkosaikste.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dimitrijus Kuprijanovas, rinkosaikste.lt

2020-08-05 10:50

Po vidurnakčio

Žmogaus imitaciją, pakabintą ant geležinkelio viaduko, žmonės išvydo rugpjūčio 3-iosios naktį, gerokai po vidurnakčio.

„Važiuojant iš tolo atrodė, kad ten kaba žmogus, vaizdelis tikrai buvo kraupus. Ta lėlė yra žmogaus dydžio, atrodo labai tikroviškai. O dar tas ryškus viaduko apšvietimas, tikrai baisu. Taip galėjo kažkam ir infarktą sukelti. Čia ne juokas. Taip niekas nejuokauja“, – „Rinkos aikštės“ žurnalistui atsiuntusi nuotrauką pasakojo kėdainietė.

Kvietė pareigūnus

Tokį kraupų vaizdą išvydo ne vienas naktį Kėdainių gatvėmis važiavęs žmogus. Keletas iš jų skambino ir policijos pareigūnams bei papasakojo ką mato.

„Atrodė, kad žmogus kabo. Tikrai daug kam taip atrodė. Tik priėjus arčiau ir įsižiūrėjus tapo aišku, kad ten manekenas, iškamša“, – kalbėjo vaizdą matę kėdainiečiai.

Iškamšą nukabino

Netrukus į įvykio vietą atskubėjo ir policijos pareigūnai. Jie manekeną nukabino bei išsivežė. „Rinkos aikštė“ pakomentuoti įvykį paprašė Policijos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos.

„Policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad ant geležinkelio tilto yra pakabinta žmogaus imitacija (iškamša). Nuvykę pareigūnai minėtoje vietoje rado iškamšą, ji nukabinta, pažeidimų neužfiksuota“, – įvykį apibendrino Revita Janavičiūtė, Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.