Kelmės r. tėvas savo mažametį sūnų įkalino lauko rūsyje

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl tėvo netinkamo elgesio su mažamečiu. Devynmetis vaikas buvo rastas įkalintas lauko rūsyje.

 Kelmės r. tėvas savo mažą sūnų įkalino lauko rūsyje.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Kelmės r. tėvas savo mažą sūnų įkalino lauko rūsyje.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2020, 8:35 AM, atnaujinta Oct 8, 2020, 9:57 AM

Sumaištis kilo spalio 2-ąją, kai Kelmės rajono Grinių kaimo sodyboje apsilankė šeimininkas. Vyriškis savo nuosavybę yra užleidęs tris mažamečius auginančiai daugiavaikei šeimai.

Savininkas nustėro, išvydęs, kad lauko rūsyje įkalintas mažametis berniukas. Vaikas pasiguodė, kad taip jį nubaudė tėvas.

Sodybos šeimininkas apie netinkamą elgesį pranešė policijai. Atvažiavęs ekipažas tėvui nustatė lengvą girtumą (0,13 promilės).

Vyriškis neneigė, kad pradinę mokyklą lankantį vaiką nubaudė už netinkamą elgesį. Tėvas supyko ir keliolikai minučių į rūsį sūnų uždarė, nes šis mokykloje vartojo necenzūrinius žodžius.

Pradinukas sakė, kad tėvas fizinio smurto nevartojo. Tai patvirtino apžiūra – ant kūno smurto žymių nerasta. Vis dėlto patikslinus aplinkybes nutarta pradėti ikiteisminį tyrimą ir viską išsiaiškinti. Kol tyrimas bus baigtas, vaikas perduotas 46 metų močiutės priežiūrai.

Sodyboje gyvenantis vyriškis iš pirmosios santuokos augina tris mažamečius vaikus. Kartu gyvena pamotė, kuri per incidentą buvo namuose. Nustatyta, kad moteris alkoholio nebuvo vartojusi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.