Lenkijoje suimtas girtas lietuvis, vairavęs vogtą automobilį ir nestojęs pareigūnams

Lenkijos teismas trims mėnesiams leido suimti 24 metų lietuvį, kuris būdamas girtas vairavo vogtą automobilį, o stabdomas pareigūnų bandė sprukti.

 Lenkijoje suimtas girtas lietuvis, vairavęs vogtą automobilį ir nestojęs pareigūnams.<br> Lenkijos policijos/mazowiecka.policja.gov.pl nuotr.
 Lenkijoje suimtas girtas lietuvis, vairavęs vogtą automobilį ir nestojęs pareigūnams.<br> Lenkijos policijos/mazowiecka.policja.gov.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2020, 4:25 PM, atnaujinta Nov 16, 2020, 4:35 PM

Kaip pranešė Pultusko (miestas apie 70 km į šiaurę nuo Varšuvos Mazovijos vaivadijoje) miesto policija, incidentas įvyko praėjusią savaitę. Pareigūnams buvo pranešta apie pavogtą automobilį KIA. Liudininkai teigė, kad vagis automobilių nuvažiavo Ostrolenkos (miestas-apskritis šiaurės rytų Lenkijoje, Mazovijos vaivadijoje, 120 km į šiaurės rytus nuo Varšuvos, prie Narevo upės) link.

Kadangi liudininkai nurodė, kuriuo keliu važiuoja vogtas automobilis, policijos budėtojai ta kryptimi pasiuntė policijos patrulius, tuo pačiu apie įvykį buvo informuoti ir Ostrolenkos pareigūnai. Būtent jie ir pamatė ieškomą mašiną.

Tačiau reikalavimui sustoti vairuotojas nepakluso. KIA buvo sustabdyta tik po gaudynių.

Paaiškėjo, kad prie automobilio vairo sėdi girtas Lietuvos pilietis. Į alkotesterį jis įpūtė daugiau nei promilę.

Automobilis buvo grąžintas savininkui, o lietuvis atsidūrė už grotų. Pultusko teismas jį jau leido suimti trims menėsiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.