Ne prie tų prikibo: du girti vyrai greta Vilniaus grasino iššaudyti jaunuolių grupelę

Prie taikiai bendravusių jaunuolių grupelės prikibę, vienam vaikinui smogę į veidą ir pagrąsinę visus iššaudyti, du girti vyrai buvo sulaikyti ir perduoti policijai. Bandę pagąsdinti jaunuolius, dabar abu aršuoliai aiškinsis pareigūnams, kurie jau pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. 

 Du girti vyrai prikibo prie jaunuolių grupėlės, abu buvo sulaikyti ir perduoti policijai.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Du girti vyrai prikibo prie jaunuolių grupėlės, abu buvo sulaikyti ir perduoti policijai.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-11-16 13:59, atnaujinta 2020-11-16 14:14

Incidentas įvyko šeštadienį Didžiosios Riešės kaime greta Vilniaus. Pareigūnai pagalbos skambučio sulaukė apie 21 val. 06 min. Paskambinęs pranešėjas informavo, kad jo ir jo draugų prikibo du girti vyrai, kurie „nori muštis“, grasina panaudoti ginklą.

Į įvykio vietą nuskubėjo net keli policijos ekipažai. Vėliau savo tarnybiniuose pranešimus pareigūnai nurodė, kad atvykę į automobilių stovėjimo aikštelę greta bažnyčios jie išvydo neįprastą vaizdą: ant žemės gulėjo du vyrai, o juos prispaudę laikė keli jaunuoliai. Šie pareigūnams tvirtino, kad du vyrai prikibo prie grupelės draugų, grasino susidorojimu, vienam vaikinui (gim. 2000 m.) trenkė į veidą, vienas vyras vis kartojo, kad gyvena netoliese, namie turi šaunamąjį ginklą, tad jį tuoj atsineš ir visus iššaudys.

Po to, kai vyrai vienam jaunuoliui trenkė į veidą, kiti vaikinai nieko nelaukdami abu chuliganus parvertė ant žemės ir iškvietė policiją. Kol atvyko pareigūnai, vaikinai abu vyrus laikė prispaudė. Vėliau pareigūnai suskaičiavo, kad grasintojų sulaikymo operacijoje dalyvavo maždaug aštuoni jaunuoliai.

Patruliai abu vyrus surakino antrankiais. Paaiškėjo, kad tai 1977 m. ir 1973 m. gimę vyriškiai. Abu buvo girti. Jie išvežti į policijos komisariatą ir dabar turės aiškintis pareigūnams, kurie jau pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Tuo tarpu greitosios pagalbos medikai į ligoninę išvežė jaunuolį, kuriam chuliganas trenkė į veidą. Nukentėjęs vaikinas skundėsi žandikaulio skausmais. 

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.