Ar gali būti kvailiau? Girtas vairuotojas patikros poste Jonavoje sakė, kad važiuoja dar alkoholio

Baigiantis metams vienas Jonavos gyventojas prisidirbo tiek, kad dabar jau galėtų rimtai pretenduoti į kvailiausio metų poelgio nominaciją, jei tik tokia egzistuotų.

Girtas vairuotojas patikros poste Jonavoje sakė, kad važiuoja dar alkoholio.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Girtas vairuotojas patikros poste Jonavoje sakė, kad važiuoja dar alkoholio.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2020, 10:53 AM, atnaujinta Dec 24, 2020, 11:10 AM

Kaip pranešė Kauno apskrities VPK, trečiadienį, gruodžio 23 d., apie 19 val. 15 min. Jonavoje, į patikros postą Kauno g., atriedėjo automobilis „VW Multivan“, kurį vairavo 1953 m. gimęs vyras.

Pareigūnų paklaustas, kokia pateisinamą priežastį jis gali nurodyti, kad galėtų laisvai judėti tarp savivaldybių, vyras pareiškė, jog važiuoja pirkti alkoholio. Jo manymu, tai buvo pakankamai svari priežastis važiuoti į miestą. 

Tuo tarpu pareigūnai turėjo kitą nuomonę. Mažas to, jiems kilo įtarimų, kad vairuotojas alkoholio važiuoja ne šventėms pirkti, o tiesiog pritrūkęs tuo momentu. Vyro buvo paprašyta papūsti į alkotesterį.

Kai vairuotojas pūstelėjo, paaiškėjo,kad jis ne tik nebus praleistas iki parduotuvės. Jam net nebuvo leista pačiam grįžti namo. Prietaisas parodė 1,75 prom. Tai jau girtumas, dėl kurio pradedamas ikiteisminis tyrimas.

Vyras buvo nušalintas nuo vairavimo, dabar jis kurį laiką turės aiškintis su policija, o vėliau - teisme. Jam gresia laisvės atėmimas iki vienerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.