Klaipėdoje girtas vyras pranešė apie moterį, rankinėje gabenančią bombą

Girtas vyras dėl nepaaiškinamų aplinkybių policijai pranešė, kad moteris rankinėje vežasi sprogmenį. Taip žmogus ant kojų sukėlė visas tarnybas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>V.Kapočiaus asociatyvi nuotr.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>V.Kapočiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-02-24 09:32, atnaujinta 2021-02-24 12:13

Policijos departamento duomenimis, antradienį, 12 val. 37 min. gautas pranešimas, kad Klaipėdoje, Taikos prospekte, autobuse, moteris rankinėje turi bombą.

Dėl melagingo pranešimo apie sprogmenį įtariamas neblaivus (1,10 prom.) vyras (gim. 1956 m.) uždarytas į areštinę.

Trečiadienį policija informavo, kad Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai kartu su Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnais, operatyviai nustatė apie tariamą sprogmenį pranešusį 1956 m. gimusį vyrą.

Iki šiol policijai nežinomas asmuo tą pačią dieną buvo pareigūnų sulaikytas S.Daukanto gatvėje ir atvežtas į policijos komisariatą, kur naktį praleido areštinėje. Įtariamajam alkoholio matuokliu nustatytas 1,10 prom. neblaivumas, dėl kokių priežasčių jis pranešė apie tariamą sprogmenį, paaiškės atlikus apklausas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl melagingo pranešimo apie visuomenei gresiantį pavojų.

Už šį nusikaltimą baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki 1 metų.

Klaipėdos apskrities VPK struktūriniai padaliniai ir toliau operatyviai bei efektyviai reaguos į pranešimus apie visuomenei gresiančius pavojus. Kiekvienu atveju bus išnaudotos visos galimybės, kad melagingai apie tokius įvykius pranešę asmenys būtų patraukti atsakomybėn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.