Įkaušę vyrai švaistėsi peiliais

Šeštadienio parą Lietuvoje įregistruoti trys kruvini konfliktai, per kuriuos buvo švaistomasi peiliu. Visi šie nusikaltimai įvykdyti girtų asmenų.  

 Visi peiliais švaistęsi įtariamieji buvo girti.<br> J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Visi peiliais švaistęsi įtariamieji buvo girti.<br> J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2021, 8:19 AM, atnaujinta Mar 7, 2021, 8:22 AM

Kaišiadorių rajono Guronių kaime šeštadienį apie 14 val. kruvina drama įvyko prie parduotuvės. Čia susirėmė girtas 70-metis ir 45 metų vyriškis. Per konfliktą pensininkas peiliu sužalojo jaunesnį vyriškį, kurį teko guldyti į ligoninę.  

Abu konflikto dalyviai buvo gerokai apsvaigę nuo alkoholio. Įtariamajam pensininkui nustatytas vidutinis (1,57 promilės), o nukentėjusiajam – sunkus (3,71) girtumas. 

Šeštadienio vakarą Kaune, viename Savanorių prospekto name, du jaunuoliai peiliu sužalojo 50-metį vyriškį. Pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė abu užpuolimu įtariamuosius – 18-metį ir 22 metų jaunuolius.

Nukentėjusysis buvo sužalotas smarkiai, o pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo, tad įtariamiesiems gresia įkalinimas iki 10 metų. Abu smurtautojai buvo apsvaigę nuo alkoholio – 18-mečiui nustatytas lengvas (0,69), o jo bendrininkui – vidutinis (1,85) girtumas.

Girtas buvo ir Kupiškio rajono Alizavos miestelio 37 metų gyventojas, kuris įtariamas peiliu sužalojęs sugėrovą.

Konfliktas įsiplieskė naktį į sekmadienį. Pagalba telefonu pakviesta 0 val. 35 min. – pranešta, kad sužeistas 25 metų vyriškis. Į ligoninę išvežtas pastarasis buvo apgirtęs, jam nustatytas vidutinis girtumas (1,09). 

Užpuolikas buvo apsvaigęs kur kas labiau – jo organizme buvo 2,51 promilės alkoholio. Tai laikoma sunkiu girtumu. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.