Girta vairavusi moteris Klaipėdoje atvežta į policiją pasipriešino pareigūnams

Į Klaipėdos policiją atvežta girta moteris, kuri įkliuvo prie vairo ir pripūtė daugiau nei 1,5 prom., pasipriešino pareigūnams ir taip užsidirbo dar vieną baudžiamąją bylą.

 Girta vairuotoja Klaipėdos policijos komisariate priešinosi pareigūnams.<br> Lrytas.lt fotomontažas
 Girta vairuotoja Klaipėdos policijos komisariate priešinosi pareigūnams.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2021, 8:41 AM, atnaujinta Mar 22, 2021, 9:08 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, kovo 21 d. apie 21 val. 38 min. Klaipėdos apskrities VPK laikino sulaikymo patalpoje, girta (1,81 prom.) moteris (gimusi 1961 m.) aktyviais veiksmais pasipriešino tarnybos metu uniformuotam Klaipėdos apskrities VPK pareigūnui.

Moteris į policiją buvo patekusi už tai, kad girta vairavo automobilį, o sustabdyta pripūtė daugiau nei 1,5 prom. 

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities VPK, tądien apie 18 val. 31 min. gautas pranešimas, kad Klaipėdoje, Kretingos g. namo kieme, automobilis „Toyota RAV 4“, kurį vairavo 1961 m. gimusi moteris, važiuodamas atbuline eiga atsitrenkė į stovėjusį automobilį BMW.

„Toyota“ vairuotojai nustatytas 1,81 prom. girtumas. Ji buvo nuvežta į policijos įstaigą ir čia pasipriešino pareigūnams. Moterį sutramdžius, ji uždaryta į areštinę.

Vairuodama girta ir pripūtusi daugiau nei 1,5 prom., moteris užsidirbo ikiteisminį tyrimą. Pasipriešinusi pareigūnams, ji užsidirbo dar vieną ikiteisminį tyrimą.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas vairavo motorinę transporto priemonę, traktorių ar savaeigę mašiną arba mokė praktinio vairavimo būdamas neblaivus, kai jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Tas, kas panaudodamas ar grasindamas tuoj pat panaudoti fizinį smurtą pasipriešino valstybės tarnautojui ar kitam viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti